Педагогічний колектив філії с. Майдан вітає всіх

із Новим 2021 роком

та Різдвяними святами!

Бажаємо міцного здоровя, родинного затишку,

Нехай усі негаразди та турботи залишаються в минулому.

Нехай Ваші серця будуть зігріті любовю  і теплом,

Домівки повняться добром, радістю та Божим благословенням.

Нехай Різдвяна зірка світлою радістю осяє Вашу оселю,

Повсякчас усміхається доля і благословенними будуть

Ваші справи на благо людей та нашої України!

 

 

Підсумки  роботи

за І семестр 2020-2021 навчального року

 

   Всі учні школи засвоїли програмовий навчальний матеріал, і досягли відповідного рівня знань. Високого рівня знань досягла 1 учениця (Слободенюк Ілона - 7 клас), решта учнів досягли достатнього - 65% та середнього рівня знань -15%.

   Учні школи мають досягнення на  районному рівні, зокрема Шевчук Вікторія учениця 8 класу виборола ІІІ місце у районному конкурсі “Україна проти корупції” (Шевчук Т.П.).

 Усім батькам дякую за виховання дітей, за допомогу в організації  їх харчування, за надання матеріалів для ремонту школи. Дякую  директору «Рівнеторф» Ващуку Сергію Володимировичу за надання новорічних подарунків учням школи та спортивного інвентарю, підприємцю Крупі Ірині , Метким  Олегу та Володимиру з Дубенського аграрного комплексу, отцю Бернару Роману церкви с. Майдан за надання подарунків учням на свято Миколая.

   Всім школярам бажаю гарного відпочинку та яскравих новорічно-різдвяних вражень!

Галина Башмат

13 жовтня класними керівниками проведено екскурсію  для учнів 1-9 класів. приурочену до Дня захисника України   на місця УПА, урочище «Широка гора». Проведено також традиційні спортивні змагання між командами «Патріоти» та «Сміливі» . Перемогла дружба.

02 жовтня  учні 1-9 класів з класним керівником 9 класу Солонько Р.П. організували вітання працівникам школи з нагоди їх професійного свята.

1 вересня  2020 року в школі с.Майдан філії Семидубського ліцею, класний керівник 1 класу Гіль О.В. організувала зустріч першокласників. На святі були присутні учні, педагоги та батьки.. Перший дзвінок вперше продзвенів для першокласників і останній раз для випускників, які завели у школу першокласників. Батьки побажали учням та педагогам успішного 2020-2021 навчального року.

счетчик посещений